Dierenambulance Brabant Noord - Oost
24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Help mee!

 

Dierenambulance Brabant Noord-Oost kan altijd hulp gebruiken.

Dit kan zijn door middel van donatie van geld en spullen, maar ook zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.Wil je ons financieel steunen? Dat kan via IBAN: NL40 RBRB 0706 2804 66Ook hebben wij een sponsor actie  lopen, als je op die manier doneert, maak je kans op een leuk presentje!Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.



Kledinginzameling

 

 

Dierenambulance Brabant Noord-Oost is beneficiant van Stichting Dierenlot.

Hierdoor kunnen wij geld ontvangen voor ingezamelde kleding. Heeft u oude kleding liggen waar u niks mee doet? U maakt ons er heel erg blij mee!

 

U kunt de kleding inleveren op:
Dorpenweg 29
5352 LB
Deursen – Dennenburg

Heeft u een grote voorraad die u zelf niet kunt bezorgen? Dan kunt u een mailtje sturen naar info@dabno.nl of bellen met 085-2738899


Sponsoren

Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle fantastische mensen die Dierenambulance Brabant Noord-Oost hebben gesponsord. Wilt u ons ook sponsoren? Leest u dan hieronder hoe!

 

 www.ideeenbusshop.nl 

 

Sponsor ons!

Dierenambulance Brabant Noord-Oost is altijd op zoek naar sponsoren.

Financiële donaties zijn altijd welkom en kunnen overgemaakt worden op:  Dierenambulance
Brabant Noord-Oost

IBAN: NL40 RBRB 0706 2804 66  Dierenambulance Brabant Noord-Oost is een ANBI geregistreerde instelling. Dat wil zeggen dat giften aftrekbaar zijn van de belasting.  Donaties kunnen financieel zijn maar ook met materialen zijn wij ontzettend blij. Denk hierbij aan oude handdoeken, kittenmelk, vuilniszakken, schoonmaakspullen en wasmiddel. Heb je spullen liggen waarvan je denkt dat wij ze kunnen gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@dabno.nl  Zet je je liever als vrijwilliger in voor Dierenambulance Brabant Noord-Oost? Lees hieronder verder hoe je je als vrijwilliger aan kan melden.

Vriend van de Dierenambulance

Dierenambulance Brabant Noord-Oost is altijd op zoek naar mensen die willen helpen. Daarom hebben wij “vriend van de Dierenambulance” in het leven geroepen. Als vriend van de dierenambulance ontvangt u 4 keer per jaar ons magazine “DBNO 24/7”, krijgt u 10% korting op taxiritten, krijgt u een unieke kijk achter de schermen bij DBNO en ontvangt u een leuk welkomstpresentje. En dat allemaal voor een bedrag van slechts €39,95 per jaar. Met dit geld kunnen wij ervoor zorgen dat we álle dieren in nood kunnen blijven helpen.  Vul onderstaan formulier in als u vriend van de dierenambulance wil worden. Nadat wij de aanmelding ontvangen hebben krijgt u een betaalverzoek. Zodra deze verwerkt is wordt de eerste uitgave van ons magazine “DBNO 24/7” en het welkomstpresentje naar u opgestuurd.

Word vrijwilliger!

Dierenambulance Brabant Noord-Oost draait volledig op vrijwilligers. Zonder onze vrijwilligers zouden wij niet kunnen rijden en geen dieren kunnen helpen. Wij zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers om ervoor te zorgen dat wij 24 uur per dag te bereiken zijn.
Je hebt niet per se een rijbewijs nodig om bij Dierenambulance Brabant Noord-Oost te werken, je kunt namelijk ook aan de slag als bijrijder.
Lijkt het jou leuk om op de dierenambulance te werken als vrijwilliger? 

 Vul dan het contactformulier in op onze  Contact  pagina en laat ons weten waarom je graag wilt meehelpen bij Dierenambulance Brabant Noord - Oost.